Qui som?

QUI SOM?

VICTOR ANGEL MUÑOZ

PROFESSOR TEATRE

ACTOR I ESCRIPTOR

Vaig néixer amb una mica de sobrepès, més de set quilos. I, encara que la meva mare no va trucar als del llibre Guinness, mai podrà oblidar-lo.
Quan la meva passió per la interpretació ja no podia retenir-me, vaig deixar el poble per la gran ciutat: Barcelona. Allí vaig estudiar Art Dramàtic en el Estudi Nancy Tuñón, una valorada escola d'actors descobrint el meu talent com a actor còmic. Poc després d'acabar els estudis i després d'agafar soltesa fent tot tipus de curtmetratges, em vaig iniciar, per casualitat, en la Improvisació Teatral. Durant el rodatge d'un curt un company de treball em va proposar cobrir un buit en la seva companyia. Això va ser en el 2001.
A partir d'aquí ja mai em vaig desenganxar. Mentre combinava els meus bolos d'Impro (així es diu al teatre d'Improvisació) amb altres treballs en Teatre (La Cubana "Mamà, Quiero Ser Famoso") o Televisió ("Buenafuente" La Casa de Tu Prima"; "El Programa de Berto", "Pelotas" Sèrie de Ficció de Jose Corbacho i Juan Cruz,...) continuava aprenent, gaudint i sorprenent-me cada vegada que sortia a l'escenari a improvisar.
En 2012, a Itàlia, vam aconseguir amb la Companyia de Teatre IMPRO ACATOMBA, de Barcelona, guanyar el 1er Mondiale de Match d'Improvissatione Teatrale d'Itàlia. Abans i després vaig rebre i vaig donar classes de Teatre d'Improvisació a Barcelona i Itàlia.
Amb tot això el millor estava per arribar. La meva vida dóna un gir i la ciutat es torna un lloc que visitar. I actuar es converteix en una segona o tercera opció. Les classes, ensenyar, transmetre l'après i el viscut ocupa un primer pla. Ho combino amb l'escriptura creativa, la meva altra gran passió. I mentre escric les meves novel·les de ficció en les quals hi ha més realitat que ficció per impossible que sembli, preparo al costat de la meva indispensable col·laboradora els nostres cursos de teatre.

ROSA CANTÓ

COL.LABORADORA


​COACH I.P, GENERATIU I TALENTS

De Mollerussa i nascuda a Lleida, d'esperit creatiu, emprenedora i curiósa, va estar vinculada al món de la moda d'ençà que en 1995 va finalitzar els estudis de Disseny i moda.
Va realitzar estudis superiors a Barcelona de Visual merchandising i Promoció visual, on després va estar realitzant campanyes de promoció en punts de venda per a grans marques, complementant amb projectes personalitzats, especialitzada a generar show rooms i noves creativitats en espais per moda, activitat que va complementar amb estudis de Màrqueting a ISM (Institut Superior de Màrqueting).
Fa més de 10 anys que va començar a profunditzar en el món de la imatge personal, màster en tècniques i codis de la imatge externa amb Montse Guals, Màster amb la firma especialitzada en el color (Color my beautiful London), també en diferents formacions en tècniques d'expressió no verbal i corporal.
L'any 2007 juntament amb la seva sòcia van crear l'agència i consultoria d'imatge personal (CookandBluu) on arran de l'experiencia viscuda amb l'activitat es va anant desvinculant i seguin un camí diferent al detectar carències en l'aspecte total de la imatge, bellesa i benestar . Això li va crear una necessitat d'indagar sobre el valor de la bellesa com alguna cosa més profunda per poder trobar la pròpia identitat i poder expressar de dins cap a fora. Per això es va formar en aspectes de la psicologia de la imatge i els talents, formant-se en Coaching Transformacional, tècniques d'alliberació de bloquejos i patrons amb Coaching Wingwave amb la Dra. Cora Besser. Va seguir la seva formació durant 3 anys a l'institut Neuron, practitioner i Màster en PNL (Programació Neurolingüística) amb Dr. Allan Santos i Coaching generatiu de primera generació amb Robert Dilts i Steffen Guilligan. Gràcies a aquestes tècniques i trajectòria vocacional, ha pogut acompanyar personalitats del món artístic, músics, cantants, escriptors, actors... ajudant a reconnectar amb els talents i els propis recursos d'inspiració. Actualment col·labora en diferents institucions del món artístic i cultural, i dedica part del seu temps en escriure el seu propi llibre, i guia pràctica, dedicat al valor de la bellesa interna-externa.